Viarps Kör- och Ridklubb,
Norra Viarpsvägen 68,
261 92 Härslöv,
Tel. 0418 - 750 36,
E-post: info@vkrk.se
Alla betalningar sker mot OCR-nummer, info hittar ni under fliken Ridskolan-Ridpriser

Funktionärsanmälan!

Funktionärsanmälan!

 

Vi ser gärna att alla medlemmar hjälper till minst ett funktionästpass/termin (ca 4h). Alla insatser är välkomna, hästvan eller inte. Barn och förälder kan göra sin insats tillsammans. Dock för vissa poster vid tex tävling bör funktionärens ålder vara från 13 år, men det finns alltid något barnen kan hjälpa till med.

 

Fyll i funktionärsanmälan via länken nedan alt lämna in en "gul lapp" till din ridlärare.

 

Tävlingar och våra arrangemang ger en extra slant som gör att föreningen kan fortsätta att utvecklas och förbättras. Det är lärorikt och vi har kul tillsammans .

 

Läs gärna igenom beskrivningen av de olika tävlingsfunktionärsposterna under tävlingar/funktionärsposter på hemsidan ( www.vkrk.se). Vi har även Fixardagar då vi fräschar upp på anläggningen eller i Ottarpshagen. Lämna gärna en kommentar när du fyller i din anmälan om du hittar en post som du tror passar dig! Några dagar innan tävlingsdagen kommer du att bli kontaktad via mail eller telefon där information om tider och pass tydligt framgår.

 

Alla som hjälper till på någon av nedan tävlingar eller fixardagar är med i utlottningen av en 2-dagars kurs (1 lott/pass)! Dragningen sker vid årets slut.

 

Klicka här för att komma vidare till funktionärsanmälan

;