Viarps Kör- och Ridklubb,
Norra Viarpsvägen 68,
261 92 Härslöv,
Tel. 0418 - 750 36,
E-post: info@vkrk.se
Alla betalningar sker mot OCR-nummer, info hittar ni under fliken Ridskolan-Ridpriser

Vi har ett resultat av Årets Viarpare 2022

Med över 50% av rösterna går priset till Louise Nilsson!

 

Stort grattis till välförtjänt pris!

 

Louise Nilsson

Årets Viarpare Louise Nilsson      Åretsviarpare

Louise lägger mycket tid och har ett stort engagemang med att organisera och driva Viarps Cafeteria. Hon gör ett ovärderligt arbete med att planera, köpa in, strukturera och hon är fantastisk på att motivera fler att vilja ställa upp i cafeteriagruppen. Hon gör det lätt för övriga genom att förbereda allt inför tävlingsdagarna och om hon är ledig från sitt jobb så är hon alltid i cafeterian på tävlingsdagen. Få gör så mycket och så helhjärtat som Louise! Förutom allt med cafeterian hjälper hon till med hästarna i stallet. Louise bidrar till en stor sammanhållning på föreningen. Hon är alltid glad och trevlig och får alla att känna sig välkomna till Viarp.

 

Detta pris delas ut på Årsmötet den 11 februari kl 14.00 tillsammmans med andra vandringspriser. Klubbens verksamhetsplan 2023 presenteras samt mycket annat. Missa inte detta, boka in i kalendern! 

 

Övriga nominerade var:

US styrelse

Årets Viarpare US

Ungdomssektionen, Viarytts styrelse, skapar olika aktiviteter för barn och ungdomar på Viarp under hela året. De ser till att alla få vara med, skapar glädje och gemenskap. Dessutom tar styrelsen ett stort ansvar och arrangerar Påskshow och är medhjälpare vid föreningens stora arrangemang Öppet stall och Julbazar. Vid 50-års jubiléet var de oumbärliga både i förberedelserna och under festen.

 

Thyra Larsson

Årets Viarpare Thyra Larsson

Thyra är en fantastisk tjej som är en mycket god förebild för alla killar och tjejer på ridskolan. Hon har stora hästkunskaper, som hon visar på teorilektioner och inte minst hästkunskap cup i Flyinge 2022. Som ordförande i US gör hon ett jättebra jobb. Hon är snäll, glad, omtänksam och uppmuntrande. Alla är lika inför Thyra, både människor och djur, alla behandlas lika väl.

 

Sanna Olin

Årets Viarpare Sanna Olin

Sanna har under 2022 tagit ett stort ansvar för klubbtävlingar. Sanna brinner för klubbtävlingar! Hon ställer alltid upp och fixar så att klubbtävlingarna organiseras och flyter på. Det är många tävlingsdagar men Sanna är alltid på plats med ett leende. Hon har skapat ett nytt bra flöde för hästar och människor vid tävling på utebanan. 

 

Viarps Kör- och Ridklubb och Viarps Ridskolas grundare Mia Strandqvist och hennes dotter Anna Åberg har skänkt ett pris till Viarps Kör och Ridklubb som heterÅrets Viarpare.

VKRK grundades 1972 och året innan dess hade Mia och hennes man Alrik flyttat till Viarp med hästar och lilla Anna till Viarp. Ridskolan startades och i februari 1972 bildades klubben efter ett möte med några föräldrar i Mias vardagsrum. Under 50 år har föreningen växt och utvecklats på flera olika sätt men den fina Viarpsandan har bibehållits. På Viarp är alla välkomna till glädje, delaktighet och gemenskap. Vi samlas kring vårt gemensamma intresse och vår kärlek till hästar!

Priset delas ut till en person, grupp eller organisation som under året har haft stor betydelse för Viarps Kör och Ridklubb i sann Viarpsanda. Helt enkelt den eller de som har gjort något bra för föreningen!

Alla får nominera men nomineringen måste motiveras. Skicka nomineringen till info@vkrk.se senast den 8 januari 2023. En grupp från styrelsen, US och personalen tar ut 3-5 kandidater som går vidare till omröstning. Kandidaterna presenteras på våra olika kommunikationskanaler och medlemmar i VKRK får rösta. Röstningen slutförs 31 januari.

Priset delas ut på årsmötet och är ständigt vandrande. En tavla med namn på Årets Viarpare kommer att finnas i cafeterian.