Viarps Kör- och Ridklubb,
Norra Viarpsvägen 68,
261 92 Härslöv,
Tel. 0418 - 750 36,
E-post: info@vkrk.se
Alla betalningar sker mot OCR-nummer, info hittar ni under fliken Ridskolan-Ridpriser

Tävlingar

Viarps Kör- och Ridklubb bedriver en omfattande tävlingsverksamhet, från klubbtävling upp till regional nivå och Allsvenskan, med mer än 25 tävlingar och 15 000 besökare per år. De senaste årens goda tävlingsresultat i kombination med ett gott rykte som tävlingsarrangör har satt både Viarps Kör- och Ridklubb och Landskrona på kartan.

 

Vi månar om att kunna genomföra våra tävlingar med hög kvalitet genom säkerhet i arrangemanget, professionellt genomförande med god kunskap om tävlingsverksamhet samt funktionärer som sprider en trivsam atmosfär och är angelägna om att ge bra service till alla våra tävlande.

 

I vår tävlingskalender kan du finna kommande klubbtävlingar och Pay&Jumps och info om hur du anmäler dig. Välkomna att tävla hos oss! 

 

Vi tillämpar TR´s bestämmelser gällande hästens hälsotillstånd samt reglerna om olämplig bestraffning, godkänd hjälm och säkerhetsväst. Detta gäller även på våra klubbtävlingar och Pay&Jumps.

Här kan du se skisser över vår anläggning och flödeschema vid tävlingsarrangemang.

 

Anläggningsskiss - utetävling

 

Anläggningsskiss - inomhustävling 

 

"Var på eran Pay and Jump igår och vill bara tacka för en mycket trevlig tävling. Första gången jag stött på så trevliga funktionärer som ni hade! Tack!"

 

 

;