Årets Viarpare 2023


ÅRETS VIARPARE 2023 är Liz Carcary

Liz kämpar med både jobb, helgmockning och driver dessutom cafeterian tillsammans med Louise. Hon har alltid ett glatt och trevligt sätt mot alla hon möter här på Viarp! Ena stunden ses hon köra traktor och nästa stund fixar hon fika i cafeterian. Liz sätter en internationell prägel på Viarp med sitt engelska språk och sin bakgrund från Skottland.

Viarps Kör- och Ridklubb och Viarps Ridskolas grundare Mia Strandqvist och hennes dotter Anna Åberg har skänkt ett pris till Viarps Kör och Ridklubb som heter Årets Viarpare.

VKRK grundades 1972 och året innan dess hade Mia och hennes man Alrik flyttat till Viarp med hästar och lilla Anna till Viarp. Ridskolan startades och i februari 1972 bildades klubben efter ett möte med några föräldrar i Mias vardagsrum. Under 50 år har föreningen växt och utvecklats på flera olika sätt men den fina Viarpsandan har bibehållits. På Viarp är alla välkomna till glädje, delaktighet och gemenskap. Vi samlas kring vårt gemensamma intresse och vår kärlek till hästar!

Priset delas ut till en person, grupp eller organisation som under året har haft stor betydelse för Viarps Kör och Ridklubb i sann Viarpsanda. Helt enkelt den eller de som har gjort något bra för föreningen!

Alla får nominera men nomineringen måste motiveras. Skicka nomineringen till info@vkrk.se senast den 31 december 2023. En grupp från styrelsen, US och personalen tar ut 3-5 kandidater som går vidare till omröstning. Kandidaterna presenteras på våra olika kommunikationskanaler och medlemmar i VKRK får rösta. Röstningen slutförs 4 februari 2024.

Priset delas ut på årsmötet och är ständigt vandrande. 

Louise Nilsson valdes till Årets Viarpare 2022.