Jobba hos oss

VIARPS KÖR- OCH RIDKLUBB

”En hästlängd före”

Viarps Kör och Ridklubb med 700 medlemmar söker dig som är:

PASSIONERAD RIDLÄRARE

Idag i Viarp har vi 34 skolhästar/ponnyer och har ca 450 uppsittningar i veckan. Klubben har också många medlemmar med egen häst. Vi har en aktiv tävlingsverksamhet där vi ge alla möjlighet att vara med på olika nivåer. Kurser, läger och hästkunskap i avsutten verksamhet.

Vår anläggning är modern i lantlig miljö mellan Landskrona och Helsingborg. Förutom stallet finns det två ridhus och en utomhusbana. Hagar och sommarbete.

Dina arbetsuppgifter
Planera och genomföra inspirerande ridlektioner för alla åldrar och kunskapsnivåer.
Svara för kurser, läger och medverka vid tävlingar.
Stalltjänst, in och utsläpp samt fodring. Medverka vid anläggningens underhåll.
Träna och vidareutveckla våra hästar.
Administrativa uppgifter.


Våra förväntningar på dig
Utbildad ridlärare enligt SRL nivå. B körkort och traktorvana. Positiv, skapar ett gott samarbetsklimat, ser möjligheter och lösningar.
Du är bra på att kommunicera med alla hästintresserade i vår förening.

Vad vi erbjuder
Ett härligt team att samarbeta med. Du har möjlighet att påverka rollens innehåll och omfattning 50-80 %. Arbetstid enligt schema.
En tillsvidareanställning med tillämpning av provanställning.
Lön enligt kollektivavtal. Friskvård och företagshälsovård.
Vi är stolta över Viarpsandan – där gemenskap, omtanke, hållbarhet och hästvälfärd finns i vårt DNA och är våra ledord. Så tycker du detta är viktigt för dig kommer du vara en viktig kraft som är med och vidareutvecklar vår klubb till att alltid ligga en hästlängd före.

Låter detta som rätt utmaning för dig? Kontakta Susanne Johannesson verksamhetschef på telefon 0707 99 32 59. Din ansökan skickar du till susanne@vkrk.se. Vi kommer tillsätta tjänsten löpande så skicka din ansökan redan idag men sista ansökningsdag är 10 juli 2024.

Varmt välkommen!

OM VIARPS KÖR- OCH RIDKLUBB

Viarps Kör- och Ridklubb har idag ca 700 medlemmar, ca 30 hästar och ponnyer, med 450 uppsittningar per vecka. Samt ett stort antal kurser, läger, clinics på helger och lov. Dessutom finns ca 100 privatryttare i föreningen, samt en aktiv tävlingsverksamhet.

VERKSAMHETSIDÉ

Viarps Kör- och Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet (SvRF), och därigenom ansluten till Sveriges Riksidrottsförbund (RF). Föreningen är en sammanslutning av för ridsporten intresserade med ändamål att bl a främja ridningen på sätt som anges i SvRFs stadgar, med särskild målsättning att erbjuda häst- och ridutbildning för alla åldrar och kunskapsnivåer.

VISION

”En hästlängd före”, med fokus på följande;

  • HÄSTVÄLFÄRD med hästens behov i centrum
  • UTBILDNING av häst och människa
  • TÄVLING för alla
  • UNGDOMSVERKSAMHET där alla är inkluderade 
  • HÅLLBARHET för människa, häst och omvärld

Har du frågor angående verksamheten är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef:                        

Susanne Johannesson, susanne@vkrk.se, 070-79 93 259