Bli Medlem

Medlemsavgifter för 2024

Medlemsavgiften i Viarps Kör- och Ridklubb betalas per kalenderår. Oavsett när på året du blir medlem/börjar rida betalas medlemsavgiften för ett kalenderår. Det beror på att VKRK i sin tur betalar till SvRF och Folksam baserat på årsuppgifter.

Ni som rider måste vara medlemmar och är då försäkrade. Medlemsavgiften betalas en gång per år och är för Junior 380 kr, senior 490 kr och Familj 720 kr.

Medlem som Privatryttare

Föreningen vill premiera medlemmar som tävlar på VKRK´s lokala och regionala tävlingar och ger därmed alla privatryttare 50% rabatt på startavgiften under förutsättning att man hjälper till som funktionär i anslutning till eller under tävlingen.

Viarp månar om sina privatryttare och arrangerar årligen kurser, läger och träningar med specialinriktning. Utöver våra ordinarie träningar och kurser för våra meriterade instruktörer har vi även vid flera tillfällen under året kurser och träningar för inbjudna gästtränare.

Så här blir du medlem

Nytt från hösten 2021 är att alla fakturor betalas mot ett OCR-nummer!

Om du inte redan är medlem i Viarps Kör- och Ridklubb gör du så här för att registrera dig som medlem:

1. Fyll i formuläret nedan.

2. Godkänn det verifieringsmail som skickas från oss och vårt medlemsystem (för att vi ska kunna lägga upp dig som medlem/kund i vårt register). Detta kan ta några dagar.